Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
357,71 Ft
Euró
386,40 Ft
Font
449,11 Ft
Bitcoin
61,759 $

Jól fésült cirmos lehet Boris Johnson utódja

Larry garantáltan a legnépszerűbb jelöltek között lehet.

Fotó: Pixabay
Epic

Bense Róbert

Szerkesztő

Ami nem is meglepő, hiszen ki ne szeretne egy kecses négylábút látni a pöffeszkedő politikusok helyett. Larry ráadásul teljesen indokoltan tölthetné a fél napját lustálkodással és vélhetően a napi tonhaligénye sem terhelné meg túlzottan az adófizetőket.

Aki otthonosan mozog a brit belpolitikában, annak valószínűleg nem ismeretlen Larry neve, aki a Downing Street 2011 óta szolgálatban lévő cicája, a Don’t Panic által indított kampányának pedig fontos mondanivalója van. Soron kívül Szijjártó Péter már „nagyon szeretne túl lenni” a Paks2-n

Arra szeretnék ugyanis felhívni a figyelmet, hogy 67 millió ember helyett mindössze 167 ezer tory dönt a következő miniszterelnök személyéről, Boris Jonhson bukása után pedig különösen fontos kérdés, hogy ki vállalja az utód nem éppen hálás szerepét.

Larry kampányába persze a macskák mindennapjait is belefűzik, az „az egyetlen tiszta mancsú jelölt” ugyanakkor elutasít minden cicaharcot, ellenzi a korrupciót, valamint környezetvédelmi javaslatokat is tesz majd – írja a Kreatív.