Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,76 Ft
Euró
390,96 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
61,413 $

Őrületesen vonzó a világhírű futballista felesége

Négy gyermekes édesanyaként még magasabbra helyezi azt a bizonyos lécet Pilar Rubio, aki hosszú ideje párja a világ egyik leghíresebb futballistájának.

Fotó: Instagram/Pilar Rubio
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Általában a futballfeleségek igen nagy figyelmet kapnak a médiában, elsősorban a bulvársajtóban. Előszeretettel foglalkoznak velük, fotókat készítenek róluk, majd jönnek a vadabb pletykák, és érdekes dolgokat derítenek ki róluk.

Azzal, hogy valaki egy nagyon ismert ember párja lesz, szintén megváltozik az élete, méghozzá 180 fokban. Ez elkerülhetetlen, főleg, ha az illető egy világhírű futballista, és mindezt nem lehet könnyű feldolgozni. Soron kívül Országszerte akadozott a Vodafone és a Digi szolgáltatása is kedden

Egyszerűbb, ha az ember jó viszonyt ápol a médiával, mert azok, akik igyekeznek mindent és mindenkit kizárni, csak azt érik el, hogy még inkább rájuk fognak szállni. Régóta működik így a rendszer, de vannak, akik igazán jól kezelik ezt.

Rubint Rékáék a tanévkezdéskor sem szórják a pénzt

Sergio Ramos négy gyermekének édesanyja, Pilar Rubio az egyik legnépszerűbb, és egyúttal az egyik legszebb, legvonzóbb nő is. Bármelyik modellel fel tudná venni a versenyt, és olyan formája van, amivel csak tovább nő a hőmérséklet körülötte.

Lapozó: 1 2