Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,800 $

Rácz-Gyuricza Dóri babás élménybeszámolója a nagy nyaralásról

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra nem egyedül utaztak el Korfura, így volt segítségük, amiért természetesen hálásak is.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jenő és Dóri nemrég Görögország felé vették az irányt, ahol eltöltöttek pár napot. Korfu szigete lett a befutó, ráadásul ez már egy olyan nyaralás volt, amikor a kisbabájuk is velük tartott, aki szép lassan 6 hónapos lesz.

Dóriék nagyon élvezték a nyaralást, még ha az csak pár napig is tartott. A Michelin-csillagos chef felesége újabb élménybeszámolóval jelentkezett, így újabb és újabb dolgok derülhettek ki a különleges útról. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

„Édesanyámat és az öcsémet is magunkkal vittük erre az utazásra, hogy ha esetleg elmennénk valahova kettesben a férjemmel, legyen valaki aki vigyáz a kicsire…” – írta az élménybeszámolójában Dóri.

Itt az új Nyerő Páros: Hódi Pamela is ott van a mezőnyben

„Az igazat megvallva, csak akkor bírtam otthagyni a kislányom anyával egy ideig, amikor éppen elaludt, és akkor is úgy siettem vissza, hogy anya mindig megszólt, hogy még fel se ébredt a gyerek én már ott lábatlankodok megint.”

Lapozó: 1 2

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.