Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,35 Ft
Euró
394,34 Ft
Font
469,57 Ft
Bitcoin
63,481 $

Majka kipattintva nyaralás közben

Majoros Péter, Majka nagy formában van, és tipikusan az a karakter, aki évről évre csak egyre sármosabb lesz.

...svg content...Fotó: Instagram/Majoros Péter
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mindig érdekes megnézni, hogyan öregednek a férfiak, bár ez nagyban függ a génektől, az életviteltől, mennyire hagyják el magukat. A kedvencünk, amikor az igencsak elhízott férfiak megállás nélkül kritizálják azokat a nőket, akiken messze kevesebb felesleg van…

Szerencsére még mindig vannak férfiak, akik odafigyelnek magukra, és nemcsak a 30-as éveiben, amikor talán az ember jobban szeretne megfelelni a tükörnek, mint a 40-es vagy az 50-es éveiben, amikor talán a csúcson vannak. Soron kívül Árvízhelyzet: nagyon fontos információkat közölt a nyugdíjak kapcsán a Magyar Posta

Relatív, hogy ki, mikor érkezik meg a csúcsra, de szokás mondani, hogy egy férfi körülbelül a 40-es és az 50-es éveiben lesz a csúcson. Nos, ennek alapján Majka közelít felé, és ő azok közé tartozik, akik odafigyelnek magukra.

Money or Love: Zsófi bemutatkozását hallanod kell a „lakatról” (videó)

Az izmait sem kell magyarázni, sokat dolgozott ezért, ami nem egyszerű, mert két gyermeket nevel a feleségével, Hajnival, illetve rengeteget munkálkodik a zenekarával, különösen a nyári időszakban, és az azt követő hetekben.

Lapozó: 1 2

Micsoda fordulat: Magyar Péter örülne, ha Vitézy Dávid lenne a főpolgármester-helyettes, a Kutyapárttal is szövetkezne

Mint kiderült, Magyar Péter, Vitézy Dávid és Kovács Gergely nemrég titokban tárgyalt egy esetleges koalíció lehetőségéről.