Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,780 $

Curtis egy nagyon látványos fotóval villant meg a születésnapján

A híres rapper úgy döntött, hogy külföldön ünnepli a születésnapját, és egy kicsit világot lát, ami mindig feldobja az embert.

Fotó: Instagram/Curtis
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Curtisről akkor is beszélnek az emberek, ha épp nincs témában, valahogyan a bulvársajtó rendre talál valamit, amire sokan felkapják a fejüket. Néha még a rapper is, aki nem egyszer cáfolt bizonyos információkat.

Már hozzászokhatott ehhez, és összességében jól kezeli a dolgot, nemigazán szokott kiakadni, nem fenyegetőzik perekkel, és így tovább. Igyekszik élni a saját életét, és mindent megadni a gyermekének, aki a legfontosabb számára. Soron kívül Budán nyílik meg hamarosan az ország legnagyobb Aldi üzlete

Hatalmas tempóban nő a kisfia, és Majka nagyobbik fiához hasonlóan egy nap talán az Újpest igazolt játékosa lesz. Érdekes lenne őket ugyanabban a csapatban játszani, ráadásul jól tudjuk, hogy a rapperek mennyire szeretik a legendás klubot.

Csodálatos frizurát kapott Hajdú Péter menyasszonya

Curtis az utóbbi időben sok bulit nyomott le, így most inkább kikapcsolódni ment. Korábban már láthattunk róla fotókat Nápolyból, az egyik legkultikusabb helyszínről, ahol egy nagy sorozatot forgattak éveken át.

Lapozó: 1 2

Megtalálhatták az amerikai és ausztrál szörfösök holttesteit Mexikóban

Nagy valószínűség szerint a holttestek azok a személyek személyazonosságait rejtik, akik nemrég tűntek el.

Videón Haaland mesternégyese a Manchester City meccséről

Haaland nagy napon van túl, ugyanis mesternégyest szerzett a Manchester City legutóbb mérkőzésén, amivel válaszoltak az Arsenal üzenetére.

Vasárnap délután ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban

Miután az elmúlt időszakban Szoboszlai Dominik nem egyszer a kispadról állt be, nem lehet tudni, hogy Klopp a nagy rangadó idején milyen formában számít rá.