Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,301 $

Jakab szerint bármikor összeomolhat az Orbán-kormány

A korábbi jobbikos utcafórumokat tart, szerinte rendet kell tenni az országban. 

...svg content...Fotó: Orbán Viktor miniszterelnök (k), Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelõs miniszterelnök-helyettes (b), valamint a képviselõk szavaznak az Országgyûlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. július 19-én. Az Országgyûlés 135 igen szavazattal, 54 nem ellenében elfogadta Magyarország 2023-as központi költségvetését. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Jakab Péter az egyik legaktívabb ellenzéki politikus, aki új mozgalmat is alapított, miután szakítottak a Jobbikkal, és a Nép Pártján Mozgalommal elkezdte a munkát, és járja az országot. 

Jakab ezúttal Kunszentmártonba látogatott, amelyről megosztott néhány fényképet a közösségi oldalán is, ugyanis szerint nem elég a kampányban kiállni az utcára, és várni, hogy jöjjenek oda hozzánk az emberek. Nekünk kell elmenni hozzájuk akkor is, ha épp nincs választás. Soron kívül Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely újabb bocsánatkérését

Emellett úgy gondolja, hogy a gazdasági helyzet annyira rossz, hogy az Orbán-kormány bármelyik pillanatban összeomolhat, neki pedig készen kell állnia – ugyanis rendet kell tenni ebben az országban. 

„Lakásfórum Kunszentmártonban. Nem elég a kampányban kiállni az utcára, és várni, hogy jöjjenek oda hozzánk az emberek. Nekünk kell elmenni hozzájuk akkor is, ha épp nincs választás.  Ebben a gazdasági helyzetben a kormány bármikor összeomolhat, nekünk, Fidesz-mentes ellenzékieknek pedig készen kell állnunk arra, ami utána következik. Rendet tenni az országban” – írta. 

Nagy bejelentésekre készülhet Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc

Dobrev Klára erősen utalt arra, hogy nagy bejelentésekre készülhet a DK, ahol lehetséges, komoly személyi változások lesznek.