Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,78 Ft
Euró
387,61 Ft
Font
455,34 Ft
Bitcoin
69,656 $

Sokkoló autóvontatás Dunakesziről (videóval)

Amikor az ember azt gondolná, már nem láthat újat, jön egy ilyen felvétel, ami biztosan nem maradhat következmények nélkül.

...svg content...Fotó: YouTube/Bp-i Autósok Közössége
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Köszönhetően annak, hogy napi szinten kerülnek újabb és újabb autókba kamerák, egyre több horrorisztikus jelenet lát napvilágot. A rendőrség nem lehet ott mindenhol, nem láthatnak mindent, így ezek a felvételek aranyat érhetnek számukra.

Sok esetben indítottak már eljárást ezen felvételek segítségével, és ez a jövőben sem lesz másképp. Budapesten és annak környékén különösen sok járműben van ilyen rögzítőeszköz, így senki sem érezheti magát biztonságban azok közül, akik szabálytalankodnak. Soron kívül A benzin ára nem módosul, a gázolajé emelkedik péntektől

Ezúttal Dunakeszin készült egy olyan felvétel, ami egyenesen sokkoló, és már a vontató jármű is nagyon rossz állapotban volt. Egy igazi roncsot húzott maga után, mintha csak egy filmet látnánk magunk előtt, ám ez a valóság.

A vontatott jármű jobb hátsó kereke például felnin haladt, ami már önmagában veszélyes, nem beszélve a rögzítésről. Inkább bele sem gondolunk abba, mi történik, ha elszabadul a darabokban lévő autó, mely bárkit megölhet.

Lázár János fontos intézményt költöztetne Budapestről Debrecenbe

Az Építési és Közlekedési Miniszter egy új Közlekedési Múzeumot építene Debrecenben.