Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,754 $

Rácz-Gyuricza Dóra élménybeszámolója az első nagy babás útról Korfuról

Ugyan nem a tengerentúlra utaztak, így is bőven volt izgalomban részük, hiszen most először utaztak ebben a formában,

...svg content...Fotó: Instagram/Gyuricza-Rácz Jenő
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gyuricza Dóri és Rácz Jenő már nagyon várták ezt a pillanatot, nemcsak a pihenés és az elmúlt hónapok kisebb-nagyobb kihívásai miatt, hiszen ez volt az első olyan útjuk, amikor a babájukkal közösen utaztak.

Egy ideig várhatóan csak ilyen formában fognak utazni, vagy ha már nagyobb lesz a pici, tudnak vigyázni rá a nagyszülők, és Jenőék kettesben is útra kelhetnek. Ez még arrébb van, ám legutóbb is nagyon jól érezték magukat, amikor Korfun nyaraltak. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

„Élménybeszámoló. Első repülős utazás a babócával 5 nap Korfu. Amire szükségünk volt a repülőúton Kamillának, személyi igazolvány, babakocsi (a felszállás előtt leadhatod, hogy az utolsó pillanatban betegyék a csomagok közé, de én összecsukhatót vettem, ami a fedélzeti poggyásztartóba is simán befért) extra cumi, pelus, popsitörlő, váltóruci, kis takaró és textilpelus a hideg klíma és a szoptatás miatt.”

Friss fotók Hosszú Katinka és Gelencsér Máté esküvőjéről – gyönyörű volt a menyasszony

„Én egy keményebb kis párnát is betettem, hogy kényelmesebb legyen neki az ölemben feküdni és nekem is segített a szoptatásnál Odafele simán bírta az utat Kamilla, zökkenőmentesen pikk-pakk elaludt és csak a leszállás előtt ébredt fel, ekkor gyorsan szoptatni kezdtem, így a kis füle sem fájdult meg a nyomásváltozástól a leszállás alatt a baba vagy autós ülésben ülhet a repülőn az ablak mellett, (ehhez extra jegyet kell neki venni) vagy az anyuka ölében utazhat. ”

Lapozó: 1 2

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.