Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,88 Ft
Euró
393,83 Ft
Font
469,21 Ft
Bitcoin
63,502 $

Ebben a szettben jelent meg Sarka Kata a csajos ebéden Rogán-Gaál Cecíliával és a többiekkel

Mindenki nagyon csinos volt, és minden bizonnyal elégedettek voltak az ebéddel, ami még ízletesebb egy jó társaságban.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sarka Kata az utóbbi időben igencsak aktív a közösségi médiában, aminek csak örülhetnek a követők, hiszen extra tartalmakat kapnak. Az már önmagában extra, ha egy híresség fotókat, videókat oszt meg az életéről.

Korábban erre nem volt példa, hiszen nem tartott ott a technika, addig manapság ez már olyan természetes, mint amikor víz jön a csapból. Sokat változott a világ, alig pár év alatt eljutottunk erre a szintre, és a közösségi média teljesen behálózza az életünket. Soron kívül Árvízhelyzet: Zebegény nehéz helyzetben van, be kellett indítani a szivattyúkat

Kevesen vannak, akik nem használják, és sokkal többen, akik aktívak. A sztárok között is találni olyan hírességeket, akik napi szinten posztolnak. Kata valahol középen helyezkedik el, nem erőlteti a posztokat, és remek tartalmakat oszt meg.

Gelencsér Timi megvásárolta álmai autóját

Gyakran láthatjuk őt a barátnőivel, akiket nagyon szeret, és ilyenkor mindenki kicsit ki tud kapcsolni, ahogyan Rogán-Gaál Cecília is, aki Katához hasonlóan három gyermeket nevel, és szintén nagyon fitt.

Lapozó: 1 2

Nagy bajba kerülhetnek a Google dolgozói, miután megpróbálták elrejteni üzeneteiket a nyomozók elől

Úgy tűnik, a Google szándékosan semmisített meg olyan szöveges bizonyítékokat, melyek rossz fényt vethettek volna a gigavállalatra.