Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,81 Ft
Euró
389,48 Ft
Font
454,32 Ft
Bitcoin
64,329 $

Demcsák Zsuzsa már a világ másik felén forgat a TV2-vel (videó)

Demcsák Zsuzsa sokat nem várt az úttal, rendkívül elfoglalt, így hamar a világ másik felére utazott a TV2 műsora miatt.

Fotó: Instagram/Demcsák Zsuzsa
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Demcsák Zsuzsa az egyik legfoglalkoztatottabb műsorvezető Magyarországon, ráadásul az egyik legjobb is. A TV2 nemhiába csapott le rá, régóta dolgoznak együtt, és ez a fajta együttműködés igencsak sikeres.

A lehető legjobban választottak, amikor Zsuzsa mellett tették le a voksukat a Farm VIP kapcsán, ami három évvel ezelőtt debütált. Akkor még a koronavírus csak az útja elején járt, majd szép lassan súlyos problémákat kezdett el okozni globális szinten. Soron kívül Szentkirályinak elege van Karácsonyból: „Közpénzből készpénz lett”

Kiváló húzás volt a TV2-től, hogy az Ázsia Expressz helyett összehozzák a Farm VIP-t, ahol heteken át sztárok küzdenek meg egymással egy egyedülálló vidéki környezetben. Most valahol teljesen máshol forgat, más témában, de ez is rendkívül izgalmasnak ígérkezik.

Csuti arról, hogy szeretne-e még több gyermeket

Mint ismeretes, elkezdték forgatni a Money or Love párkereső műsort, aminek már be is mutatkoztak az első versenyzői. Időközben Zsuzsa is repülőre szállt, hiszen ő lett a műsor arca, és hosszú ideig fog a karibi helyszínen tartózkodni.

Lapozó: 1 2

Megszólalt a martonvásári légibaleset egyik áldozatának édesanyja

Mint mondta, fiának nem temetése lesz, a tervek szerint búcsúztatón engedik el utolsó útjára.