Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,94 Ft
Euró
394,05 Ft
Font
469,96 Ft
Bitcoin
63,621 $

Gelencsér Timi megvásárolta álmai autóját

Gelencsér Timi egy olyan autót vásárolt magának, amire mindig is vágyott, de ezzel kapcsolatban hozott egy fontos döntést.

...svg content...Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gelencsér Timi rendkívül népszerű a közösségi médiában, immáron több éve. Az Exatlon Hungary igen komoly népszerűséget adott neki, sok ezer új rajongóra tett szert, és majdnem megnyerte a fődíjat.

Egy évvel később már televíziós riporter volt Dominikán, és a Dancing with the Stars-ban szintén fontos szerepet bíztak rá. Míg az első szezonban versenyző volt, és nem mellesleg nyert, immáron műsorvezető a show-ban. Soron kívül Orbán Viktor elmondta, mikor akaszthatja szögre a gumicsizmáját

A sok lehetőség és népszerűség nyilván kifizetődő, bár tegyük hozzá, sokat is dolgozik ezért. Mindenesetre többen kiszúrták, hogy Timi új autóval közlekedik, amit most meg is erősített az egyik kérdés kapcsán.

Szerelmes fotó Tóth Andiról és Marics Petiről egy esküvőről

„A sztorikból ítélve új autód van?” – tették fel a kérdést Timinek az Instagram oldalán keresztül, ahol kérdezz-felek órát tartott. „Igen, kb fél éve megvettem az álomautóm, de nem mutatok róla képet, bocsi.”

Lapozó: 1 2

Micsoda fordulat: Magyar Péter örülne, ha Vitézy Dávid lenne a főpolgármester-helyettes, a Kutyapárttal is szövetkezne

Mint kiderült, Magyar Péter, Vitézy Dávid és Kovács Gergely nemrég titokban tárgyalt egy esetleges koalíció lehetőségéről.