Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,13 Ft
Euró
385,55 Ft
Font
448,54 Ft
Bitcoin
61,720 $

Napi szürreál: késő este, kivilágítatlanul kerékpározgatott az M4-es úton (videó)

Hajmeresztő felvétel látott napvilágot, a bringás pedig csak a figyelmes autósoknak köszönheti életét.

...svg content...Fotó: Unsplash/Flo Karr
Bűnügy

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A Magyar Közút ismét megörvendeztetett bennünket egy hajmeresztő videóval a magyar utakról, ezúttal pedig az M4-es autóút volt a helyszín, ahol egy férfi valamiért jó ötletnek találta, hogy útra keljen. Kerékpárral.

Mindezt oly módon sikerült abszolválnia, hogy késő este, az M4-es autóútra hajtott fel kerékpárjával, abszolút kivilágítatlanul, majd az úton összevissza kerekezve sietett desztinációja felé. Soron kívül Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Hatalmas szerencséje volt, hogy nem gázolták el, de ez egyáltalán nem rajta múlt, hanem a figyelmes autósokon, akik még időben ki tudták kerülni a vakmerő kerekezőt.

Hosszabb távon komoly negatív következményei lehetnek annak, ha sokat ül a gyerek

A gyerekkori sok ülés a szív megnagyobbodásához vezet, ami növeli a szív-és érrendszeri betegségek és az ezzel kapcsolatos halálozás kockázatát.

Elgázolt egy embert a vonat Zalaszentiván és Zalaegerszeg között

Újabb vonatgázolás történt a magyar vasútvonalon, ezúttal Zalaszentiván és Zalaegerszeg között, ahol helyszínelés zajlik.

Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Dobrev Klára nem tartja kizártnak, hogy Magyar Péter fél tőle, és nem úgy tűnik, hogy a két párt között lesz valaha együttműködés, hiába ellenzékiek.