Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,86 Ft
Euró
393,87 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
63,034 $

Emiatt nem volt aktív Schobert Norbi idősebbik fia a közösségi médiában

Váratlanul, egyik pillanatról a másikra nem posztolt az ifjabb Schobert Norbi, aminek az okát most el is árulta a követőknek.

...svg content...Fotó: Instagram/Schobert Norbert Jr.
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Schobert Norbi és Rubint Réka Magyarország legnagyobb hírességei közé sorolhatóak. Valószínűleg csak nagyon kevesen vannak, akik nem ismerik őket, az ország 99%-a biztosan hallott már róluk.

Ez bárátok közt is több millió ember, és mivel többek között az ifjabbik Norbi is aktív a közösségi médiában, szintén rengeteg követővel bír. Noha még mindig csak 16 esztendős, 152 ezer követőt számol az Instagram oldalán. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Ezzel rögtön ott is van a nagyok között, és mivel rendkívül fiatal, nagyon nagy számokat érhet el a folytatásban, függően attól, milyen karrierbe kezd. Van ideje arra, hogy eldöntse, mivel szeretne foglalkozni, mindenesetre a közösségi média is jól tud fizetni.

Csuti válasza arra, együtt van-e még a barátnőjével

Érdekesség, hogy Norbi ezelőtt több mint egy hónapja posztolt legutóbb, ami igencsak feltűnt a követőknek. Általában aktív, most azonban mintha eltűnt volna ebből a közegből, aminek megvannak az okai.

Lapozó: 1 2

Kínában hamarosan már robotszakácsok főzhetnek az éttermekben

Megkapták az első élelmiszeripari működési engedélyt a hatóságoktól.