Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,02 Ft
Euró
392,68 Ft
Font
458,56 Ft
Bitcoin
64,007 $

Csuti elárulta, hogyan szerzett tudomást Kulcsár Edina terhességéről

Többen aggódnak Csuti miatt, ő azonban igyekszik erős maradni, több veszteség is érte az elmúlt években, és ez lelkileg nem egyszerű.

Fotó: Instagram/Szabó András
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Csuti valójában nemcsak egy rendkívül motivált és sikeres férfi, hanem egy erős ember is. A közösségi médiában szinte soha nem látjuk gyengének, és igazán panaszkodni sem, tartja magában a lelket.

Több nagyobb veszteség is érte az évek alatt, és nyilván a válása szintén megviselte az első időszakban. A legnehezebb az lehet, hogy nem tud minden pillanatban a gyermekeivel lenni, hiszen már külön nevelik őket Edinával. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Mindketten fair módon kezelik ezt, példaértékű, sokan tanulhatnának tőlük, mert lehet ezt így is. Csutit korábban arról kérdezték, mit szól Edina szerepléséhez a Dancing with the Stars kapcsán, amire azt mondta, neki fog drukkolni.

Nem sokkal később bejelentették, Edina nem folytatja a felkészülést, mivel váratlanul várandós lett. Ugyan a szépségkirálynő és G.w.M tervezték a babát, nem ere az időszakra, hanem jövőre, értelemszerűen a táncverseny után.

Lapozó: 1 2