Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,897 $

Szeptemberiálisra vár mindenkit Gyurcsány Ferenc

Az ország hetven pontján lehet találkozni a készülő pártelnökkel. 

...svg content...Fotó: Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke, volt szocialista miniszterelnök beszédet mond a Demokratikus Koalíció (DK) XI. kongresszusán és ellenzéki elõválasztási kampánynyitó rendezvényén a Kongresszusi Központban 2021. augusztus 29-én. MTI/Mohai Balázs
Belpolitika
Author image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A Demokratikus Koalíció egyértelműen a magyarországi ellenzék legnagyobb politikai ereje, ahogy erre Gyurcsány Ferenc is utalt a legutóbbi bejegyzésében, amelyet a közösségi oldalán tett közzé: 

„Ma már nem kérdés, hogy mi vagyunk Magyarország legnagyobb ellenzéki politikai közössége 15 EZER TAGGAL és 1 MILLIÓ SZAVAZÓVAL!” – írta Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

Azonban a pártelnök úgy véli, hogy további erősítésre van szükség ahhoz, hogy fel tudják venni a versenyt a Fidesz-KDNP-vel, ezért kötetlen beszélgetős napokat szerveznek országszerte szeptemberben – szeptemberiálist, ahogy Gyurcsány írja. 

„Szeptember elején az ország 70 pontján végre ismét lesz alkalmunk látni egymást személyesen is! Gyere el a DK szeptemberiálisaira, csatlakozz a hozzád legközelebb lévő eseményhez:

https://www.facebook.com/events/639580517358995

Szólj barátaidnak és ismerőseidnek, hozd el a rokonokat, és töltsünk együtt egy kötetlen, beszélgetős napot! Számítunk Rád!” – osztotta meg.