Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,787 $

Holttestet találtak Budapesten a Ferenc körúton

Megpróbálták újraéleszteni a férfit, de már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

...svg content...Fotó: Rendőrautók és mentőautó a IX. kerületi Ferenc körúton egy férfi holttesténél 2022. augusztus 26-án. Egy utcán heverő, életjeleket nem mutató emberről érkezett bejelentés koraeste a IX. kerületi Ferenc körútról, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) segítségnyújtás elmulasztása miatt nyomoz. MTI/Mihádák Zoltán
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Egy utcán heverő, életjeleket nem mutató emberről érkezett bejelentés péntek koraeste a IX. kerületi Ferenc körútról, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) segítségnyújtás elmulasztása miatt nyomoz – közölte a rendőrség a police.hu-n.

A közlemény szerint a mentőszolgálat munkatársai megpróbálták újraéleszteni a férfit, de már csak a halál beálltát tudták megállapítani 19 óra 24 perckor.

A helyszíni szemle elsődleges adatai nem utalnak idegenkezűségre, a BRFK segítségnyújtás elmulasztása bűntett gyanúja miatt, szakértők bevonásával indított eljárást – írták.

(MTI)

Gyurcsány Ferenc levezette, szerinte miért volt jobb vele Magyarország

Lesznek szép számmal, akik vitatkozni fognak azon, amiket Gyurcsány Ferenc mondott, mert még mindig tömegek mondják azt, hogy soha nem akarnák újra miniszterelnökként.