Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,04 Ft
Euró
394,13 Ft
Font
468,80 Ft
Bitcoin
63,244 $

Ilyen félelmetesen néz ki Sári Évi vámpírként

Sári Évi egy igazi átváltozóművész, mindamellett, hogy nemigazán fog rajta az idő, és egy kiváló művésznőről is beszélünk a személyében.

...svg content...Fotó: Instagram/Sári Évi
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sári Évit országszerte ismerik, ami nem véletlen, hiszen kiváló énekesnő és színésznő. Nem veszik körül botrányok, éli az életét, közben szórakoztatja és lenyűgözi a közönséget, mindenkinek csak ajánlani tudjuk azokat a darabokat, amikben felbukkan.

Nagyon régóta van jelen a szakmában, az egyik legtapasztaltabb énekes-színésznő. Kicsit talán elfogultak is vagyunk, mert kedveljük a karakterét, de sokan vannak még ezzel így, és lesznek is a jövőben. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Az Instagramon is népszerű, egy minimérföldkő előtt áll, hiszen egy lépésre van attól, hogy 35 ezer követője legyen az Instagram oldalán. Tekintve a tehetségét, ez lehetne 350 ezer is, de sajnos nem ilyen világot élünk.

Kulcsár Edina szerelmét ezúttal egy nyelvtanilag helytelen tetoválása miatt találták be (fotóval)

Ugyanakkor jegyezzük meg, nem a számok határozzák meg azt, hogy ki milyen tehetséges és sikeres. Évi márpedig nagyon tehetséges és sikeres, ami pedig fontosabb ennél, imádja a munkáját, nagyon hiteles benne.

Lapozó: 1 2