Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,13 Ft
Euró
390,73 Ft
Font
456,86 Ft
Bitcoin
61,797 $

Egy újabb dolog, amit Rácz-Gyuricza Dóri egyenesen imád Jenőn

Rácz-Gyuricza Dóri szerelmes a férjébe, míg Rácz Jenő a feleségébe, így megvan közöttük a tökéletes összhang.

Fotó: RTL Magyarország
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dóri és Jenő útja példaértékű, rövid idő alatt eldöntötték, hogy közös jövőt szeretnének. A Michelin-csillagos chef és étterem-tulajdonos nem várt sokat a leánykéréssel, Dóri természetesen igent mondott.

Attól a ponttól kezdve megkezdődhetett a nagy szervezés, és egy olyan esküvőt hoztak össze, amire mindig is emlékezni fognak. Nem sokkal később egy még különlegesebb eseményben volt részük, mivel kiderült, hogy Dóri várandós. Soron kívül Az Egyesült Államok után az EU-ban is betilthatják a TikTok-ot

Csak hogy lássuk, mennyire szalad az idő, Dóri kislánya szép lassan 6 hónapos lesz. Egészséges, gyorsan fejlődik, aktív és együtt nyaral a családjával, amire ugyan nem fog emlékezni, egy nap számára is különleges lesz visszanéznie ezeket a felvételeket.

Schobert Norbi szerint már háromszor is lenyelte őt a halál

Dórinak és Jenőnek is szüksége volt egy kis pihenésre, hiszen a gyereknevelés nem könnyű. Jenő ráadásul rendkívül sokat dolgozik, igyekszik mindent megadni a családjának, amit csak lehet, és közben odahaza is segít.

Lapozó: 1 2

Alaptörvény-módosításokat nyújtott be a kormány, az egyik a kegyelmi ügyet érinti

Az Országgyűlés honlapján közzétették a szöveges javaslatokat azokkal az Alaptörvény-módosításokkal kapcsolatban, amelyekről az elmúlt napokban már szó esett.