Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

Emiatt utazik a férje nélkül Balira Horváth Éva

Horváth Éva a férje nélkül utazik vissza Balira, ahol újabb feladatok várnak rá, és szerencsére ez még több tartalmat jelent a részéről.

...svg content...Fotó: Instagram/Horváth Éva
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sokat köszönhetnek Horváth Évának azok, akik Balira terveznek utazni, egyfajta „nagykövetként” minden fontos információt megosztott a szigetről, bemutatta a helyszíneket, beszélt a szokásokról, az emberekről, és így tovább.

Bali egy nagyon távoli hely, ahol az élet egyszerűbb is tud lenni, de fontos információkkal kell rendelkezni róla. Éva a videóiban remekül mutatta be azokat a dolgokat, amik igazán fontosak, és még mindig van mondanivalója. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Egy ideje tudhattuk, hogy hamarosan visszatér, nem marad sokáig Magyarországon. A híres modell, aki egy ördögien látványos formát hozott össze a második várandóssága után, csak átmenetileg tért haza.

Money or Love – Fogadj a szerelemre: itt vannak a csajok és a pasik (videó)

Közben kiderült, hogy valójában a család egyik fele már újra Balin tartózkodik, hamarosan pedig csatlakozik hozzájuk Alex társaságában, aki a kisebbik fia. Erről a Blikk kérdésére beszélt, nem sokkal a nagy út előtt.

Lapozó: 1 2

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.