Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,76 Ft
Euró
385,34 Ft
Font
450,93 Ft
Bitcoin
70,146 $

Varga Mihály: a második negyedévben 6,5 százalékkal növekedett a magyar gazdaság

A pénzügyminiszter által közzétett táblázat szerint ezzel Magyarország az uniós dobogóra is felkerült.

...svg content...A Jász-Nagykun-Szolnok Megye Díszpolgára díjjal kitüntetett Varga Mihály pénzügyminiszter a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat ünnepi megemlékezésén Szolnokon 2022. augusztus 17-én. MTI/Mészáros János
Gazdaság

Borbély Fanni

Szerkesztő

Varga Mihály pénzügyminiszter hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg, hogy jelenlegi adatok szerint a magyar gazdaság dobogós az uniós növekedési rangsorban.

A pénzügyminiszter közlése szerint Magyarország gazdasága „az elhúzódó háború ellenére is növelni tudta a teljesítményét”, ugyanis a második negyedévben 6,5 százalékkal erősödött, mely több mint másfélszerese az uniós átlagnak. Soron kívül Érdemes figyelni, több banknál is jelentősen megemelkedtek az éves díjak

Fotó FacebookVarga Mhiály

Varga rámutatott, háborús válság miatt azonban egyre kedvezőtlenebbek a gazdasági kilátások egész Európában, ennek ellenére Magyarország célja továbbra is az, hogy megőrizze a gazdaság stabilitását és növekedését.

Földméretű bolygót fedeztek fel, amely akár százmilliárd évig is létezhet

De van egy apró bökkenő, ugyanis a csillaga nem volt túl kegyes hozzá.

Fontos újítás lendíthet nagyot a magyar egészségügy helyzetén

A kormány júliustól teljeskörűen bevezeti az új betegút-menedzselő rendszert, amely lehetővé teszi a páciensek számára, hogy maguk jelölhessék ki az orvosi vizsgálatok időpontját.