Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Hatalmas összegért vitték volna a Real Madrid középpályását

A spanyolok azonban visszautasították az ajánlatot.

...svg content...MTI/EPA/ETIENNE LAURENT
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

2016-ban kevesen gondolták volna, hogy a Penaroltól 5 millió euróért leigazolt Fede Valverde a Real Madrid egyik legerősebb szerzeményeként fog sikert sikerre halmozni a királyi gárdával. A még mindig csak 24 éves középpályás mára megsokszorozta az értékét.

A remek teljesítményt nyújtó, sokoldalú játékos a tavalyi szezon óta Carlo Ancelotti kezdő tizenegyének egyik legfontosabb láncszeme, és már azt suttogják, hogy az öltöző vezéregyéniségévé nőtte ki magát. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A „Sólyom” becenévvel illetett Valverde iránt több európai topcsapat is érdeklődik, különösen a Premier League-ből, ahol nagy szükség van a hasonlóan technikás, ám jó felépítésű, terhelhető középpályásokra.

Spanyol sajtóhírek szerint a gazdagabb angol klubok nem sajnálnák a font, vagy ha úgy tetszik eurótízmilliókat Valverdéért, és akár 90 milliót is hajlandóak lennének letenni az asztalra a Transfermarkt által 70 millió euróra taksált játékosért.

A Real Madrid ugyanakkor sokkal inkább van rászorulva a meghatározó játékosokra, mintsem a pénzre, így eddig még minden ajánlatra nemet mondtak, és valószínűleg ennél nagyobb összegért sem szívesen válnának meg tőle – írta a Fichajes.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.