18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,909 $

Kalapáccsal és baseball ütővel verte agyon volt élettársát egy olasz férfi

A hatóságok szerint az áldozat korábban feljelentést tett Padovani ellen, aki a szakításuk után többször is zaklatta őt.

...svg content...Fotó: Unsplash
Európa

Koós Alexandra

Szerkesztő

A rendőrség jelentése szerint kedd este, az olaszországi Bolognában történt az a hátborzongató incidens, amelynek során egy olasz férfi, a 27 éves Giovanni Padovani brutális módon meggyilkolta egykori élettársát, Alessandra Matteuzzit.

A támadó feltehetőleg aznap érkezhetett a helyszínre, a nő lakásának udvarához, ahol baseballütővel és más tompa eszközökkel, köztük kalapáccsal támadt rá. Matteuzzi még eszméleténél volt a mentők érkezésekor, azonban a súlyos fejsérülései miatt a kórházban életét vesztette. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

Padovanit nem sokkal később gyilkosság vádjával letartóztatták, egyes források beszámolója alapján pedig az 56 éves nő korábban feljelentést tett a férfi ellen, aki a szakításuk után néhány hónappal többször is zaklatta őt – jelentette az ansa.it.

A támadó az Ancona tartománybeli Senigalliából származik, aki korábban modellkedett, valamint számos labdarúgócsapatnál megfordult, végül pedig a Serie D-nél állapodott meg. A hatóságok szerint valószínűleg a támadás napján repült Szicíliából Bolognába, ahol a lakásánál várt az áldozatára.

30 év börtönt kapott az amerikai házelnök férjére támadó férfi

Nagyon súlyos börtönbüntetést szabtak ki arra a férfira, aki 2022-ben Nancy Pelosi volt amerikai házelnök férjére támadt a saját otthonukban.