Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,53 Ft
Euró
389,66 Ft
Font
455,80 Ft
Bitcoin
57,368 $

Baukó Éva párducként tért vissza

Ezekkel a fotókkal nem kérdez, hanem egyenesen „büntet” a magyar sztár, annyira erősek, szexik és vonzóak.

Fotó: Instagram/Bauk Éva
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Baukó Éva valószínűleg élete formájában van, még akkor is, ha már ő sem a 20-as éveiben jár. Az évszám és a forma egyáltalán nem függ össze, számtalan példát láthatunk erre, elég felcsapni az Instagramot.

Ha azonban nem hiszünk a szemeinknek, akkor csak menjünk le egy edzőterembe, és rögtön látni fogjuk, miről is van szó. Egyre több a csúcsformában lévő 30-as és 40-es korosztály, és jó látni azt, hogy a 20-as éveikben járó fiatalok sokszor csak irigykedve nézik őket. Soron kívül Kétmilliós kárt okozott egy 16 éves fiatal a Határ úti metróállomásnál

Vannak férfiak, akik hiába 45-50 évesek, még mindig azt mondják, hogy a 20-as korosztály a legjobb. Ez mindig relatív, ám ne feledkezzünk meg arról sem, hogy milyen vonzó tud lenni egy igazán tapasztalt és érett nő.

Curtis és szerelme három közös gyermeket szeretnének

Éva is fiatalon ment be a villába anno, sok éve már, hogy a Való Világban szerepelt, de megmutatja, hogy nem a kortól függ a csúcsforma, Önti magából a szexi fotókat, amik láttán a férfiak egy része sokkos állapotba kerül.

Lapozó: 1 2

Szentkirályi Alexandra: „Egy újabb be nem tartott ígéret Karácsonytól”

A Fidesz főpolgármesteri jelöltje nagyon aktív a kampányában, melynek ideje alatt Karácsony Gergely hiányosságaira hívja fel a figyelmet.

Közel 20 kiló marihuánát küldtek Madridból Budapestre, lebukott egy 26 éves férfi

Illegális küldemény érkezett Madridból Budapestre, amit a rendőrség sikeresen lefülelt, ennek a drogszállítmánynak már biztosan annyi.