Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,46 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
454,79 Ft
Bitcoin
65,208 $

Kulcsár Edina reagált a harmadik babájának vezetékneve körüli kérdésekre

Kulcsár Edina több területen is tiszta vizet öntött a pohárba a TV2-nek adott interjújában G.w.M oldalán, aki hamarosan ismét apuka lehet.r

Fotó: Instagram/Dancing with the Stars
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Edina az interjúja első felében azt mondta, nagyon boldog, nagyon jól érzi magát a bőrében, ami már egy ideje így van, hiszen megtalálta azt a szerelmet, aki mellett igazán ragyoghat, és olyan érzések fogják el a rapper mellett, mint még soha.

G.w.M is rendkívül boldog, szerinte, ha ettől boldogabb lenne, „kidurranna.” „Nincs rá megfelelő szó.” – mondta kissé fáradtan a TV2 reggeli műsorában. Edina egy vasárnap délelőtt az egyik barátnőjének panaszkodott, hogy mennyire csúnya az arca, mindenféle dolog kijött rajta, nem is érzi jól magát. Soron kívül Szentkirályinak elege van Karácsonyból: „Közpénzből készpénz lett”

Sőt, annyira rosszul volt, hogy az egyik táncpróbát (Dancing with the Stars) le kellett mondania. A barátnője ekkor megkérdezte tőle, nem lehetséges, hogy terhes? Mivel fogamzásgátlót szedett, nem számított arra, hogy várandós lesz, függetlenül attól, hogy a következő évre már tervezték a babaprojektet.

Végül megcsinálta a tesztet, ami pozitív lett, és csak két óra múlva hívta vissza a barátnőjét, mivel sokkot kapott. „Hirtelen nem hittem el, nem fogtam fel.” – fogalmazott Edina, aki nagyon nagy áldásnak tartja a várandósságát.

Lapozó: 1 2

Videón, ahogy pár fiatal két kukányi szemetet önt az óceánba Florida partjainál

A két fiatal végül jelentkezett a rendőrségen, miután a mutatványról készült videó szinte mindenkihez eljutott az interneten.