Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,97 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
468,71 Ft
Bitcoin
63,030 $

Vasvári Vivien fenékformája lángba borítja az Instagramot

Vivien az elmúlt időszakban visszafogottabb fotókat posztolt, de most mindent bepótolt, és nem kicsit, nagyon.

...svg content...Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Vasvári Vivien az egyik legszínesebb személyiség idehaza, és bevalljuk őszintén, nagyon izgultunk azért, hogy ott legyen a Dancing with the Stars harmadik évadának mezőnyében. Már az első évad alatt is el tudtuk volna képzelni őt a szériában, a táncparketten.

A második idény előtt is reménykedtünk, hogy ott lesz, és ez legutóbb sem volt másképp. Annyira feküdne neki ez a közeg, ráadásul rengeteg követője van, valószínűleg nem kevés nézőt ültetne le a televíziók elé. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Már a Farm VIP első évadát is sokan nézhették miatta, de sajnos még mindig várnunk kell a táncos bemutatkozására. Amikor kiderült, hogy Kulcsár Edina várandós, és érkezik egy új versenyző a helyére, szintén ott volt a remény.

Vajna Timi keblei falat robbantanak, különleges ékszert visel a macskája (fotók)

Végül Berki Mazsi kapta meg a lehetőséget, ám ne csüggedjünk, a DWS3 így is hatalmas durranás lesz, és Vivien sem hagyja unatkozni az embert. Szexibb és vonzóbb, mint valaha, mint egy Baywatch-lány a 90-es évekből.

Lapozó: 1 2