Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
62,942 $

Fodrásznál járt Sarka Kata, tökéletes a végeredmény

Sarka Kata ismét fodrásznál járt, minden az arcára van írva, nagyon-nagyon elégedett lehet, ismét kiváló munkát végzett a fodrásza.

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A nők általában szeretnek szépítkezni, csinosan megjelenni, és ez manapság már messze hangsúlyosabb, mint korábban. Rengeteg lehetőség áll a rendelkezésükre, mondhatni minden adott.

Messze több az ilyen lehetőség, mint korábban, szinte minden sarkon van három szépségszalon, és temérdek különböző szolgáltatás. Az internet is sokat segít abban, hogy rátaláljunk a számunkra ideális kezelésekre. Soron kívül Meghibásodás miatt kell kimenteni a halakat egy szegedi tóból

A haj például egy nagyon kényes részét képezi az életünkre, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kezekbe adjuk. Ezernyi dolog befolyásolhatja a végeredményt, és ahogyan az életünk változik, úgy a hajunk is.

Stana Alexandra káprázatosan mutat ebben a csodálatos esküvői ruhában

Ez nagyban függ az életmódunktól, mennyire élünk egészségesen, mennyire figyelünk oda magunkra. Sarka Kata nagyon odafigyel, sokat foglalkozik ezekkel a kérdésekkel, szimplán igényes magára.

Lapozó: 1 2

Kispadon kezd Szoboszlai Dominik a Liverpool meccsén a West Ham United ellen

A Liverpool ismertette a kezdőcsapatát a West Ham United ellen, ami egy újabb nehéz mérkőzést hozhat számukra.

Három nő vesztette életét egy tragikus amerikai autóbalesetben

Három indiai nő vesztette életét abban az autóbalesetben, ami az Egyesült Államokban történt pár órával ezelőtt.

Újabb fiatal lány tűnt el Budapesten

A 17 éves fiatalt egyelőre nem találják, ami miatt a lakosság segítségét kéri a rendőrség, hogy minél hamarabb előkerüljön.