Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,79 Ft
Euró
393,87 Ft
Font
468,61 Ft
Bitcoin
63,049 $

Opitz Barbi dekoltázserős fotója megint dimenziókat nyit

A fiatal énekesnő nem tud nem formában lenni, a közeli képek is nagyon erősen mutatnak róla, rendkívül elégedettek vele a rajongók.

...svg content...Fotó: Instagram/Opitz Barbara Krisztina
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Opitz Barbi nagyon régóta Magyarország egyik legismertebb énekesnője, köszönhetően annak, hogy igen fiatalon nyerte meg az X-Faktort. Azzal rögtön 180 fokos fordulatot vett az élete, és a népszerűsége töretlen.

Az ő esetében nem könnyű inkognitóban közlekedni odakint, hiszen a hajkoronája feltűnőbb, mint bárkié. Nagyon kevesen vannak, akik nem ismerik fel, és ez sokszor talán nem is lehet könnyű Barbinak. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Ember válogatja, hogy mennyire lehet ehhez hozzászokni vagy sem, mert egy idő után talán immúnissá válnak a hírességek az állandó bámulásra. Egy átlagember ezt soha nem fogja megérteni, és az érzést is nehéz átadni.

Stana Alexandra káprázatosan mutat ebben a csodálatos esküvői ruhában

Barbinak ezzel is meg kell barátkoznia, ám cserébe sok támogatást kap, azt csinálja, ami a hobbija, és a zenének él. Ráadásul még mindig igen fiatal, előtte az élet, hosszú pályafutása lehet, tele sikerekkel.

Lapozó: 1 2