Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,802 $

Szentkirályi Alexandra: Magyarországon 2010 óta a gyermek az első

Ennek kapcsán a magyar kormányszóvivő kiemelte, három és félszeresére emelték a családokra fordított összeget.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkiráliy Alexandra
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Új időszámítás vette kezdetét a rezsiszámlákban, és azok, akik túl sokat fogyasztanak, adott esetben igencsak a zsebükbe kell nyúlniuk. A helyzetet nehezíti, hogy az élelmiszerárak folyamatosan növekednek, és ez nemcsak a kenyérre vonatkozik.

Mivel a fizetések egy része nem változott drasztikusan, olyan hónapok elé nézhetnek az emberek, amikor valóban oda kell figyelniük a fogyasztásaikra. Sokan eddig pazarló módon éltek, ám most egy teljesen más rendszer szerint tehetik ezt meg, vagy ha nem, azzal nehezebb helyzetbe hozzák magukat. Soron kívül Ákosnak feltették a kérdést: Orbán Viktor vagy Magyar Péter? (videó)

A kormány több támogatást is biztosít, és még mindig érvényben van a rezsicsökkentés, ha nem is a korábbi formájában. Ezen háborús időkben rendkívüli intézkedésekre van szükség, de a kormány a családok kezeit sem engedik el.

Ennek kapcsán beszélt arról Szentkirályi Alexandra, hogy Magyarországon 2010 óta a gyermek az első, ami miatt három és félszeresére emelte a kormány a családokra fordított összeget. Emellett számos új támogatási formát vezettek be, amik működnek.

„Magyarországon 2010 óta a gyermek az első, ezért három és félszeresére emeltük a családokra fordított összeget, és számos új támogatást vezettünk be. A gyermeket tervező és nevelő családokat a háborús helyzetben és a háború okozta energiaválság idején is megvédjük és segítjük.” – írta Szentkirályi a Facebook oldalán.

Szentkirályi Alexandra: Karácsony meg sem próbálta felszámolni a korrupciót

Szentkirályi Alexandra azt mondja, Karácsony Gergely első ciklusa alatt meg sem próbálta felszámolni a korrupciót Budapesten.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.