Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,654 $

Jakab Péter: Tudjuk, mit akarunk: jólétet, összefogást, Európát

Jakab Péter a Nép Pártján Mozgalom arca és vezetője igyekszik minél több embert meggyőzni, és arra biztatja őket, hogy hozzák el a változást.

...svg content...Fotó: Jakab Péter, a Jobbik elnök-frakcióvezetője felszólal napirend előtt az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. május 4-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Hónapokkal ezelőtt Jakab Péter még arról beszélt, mit tenne miniszterelnökként, ha megnyerné a választásokat. Végül még ahhoz sem kapott elegendő támogatást, hogy megmérkőzzön Orbán Viktorral, aki végül rekordgyőzelmet aratott a választásokon.

Azóta felgyorsultak az események, Jakab körül is, hiszen már nem elnöke, de még csak nem is tagja a Jobbiknak. Sőt, a Mi Hazánk bejutott a parlamentbe, ami még érdekesebbé teheti a helyzetet a két párt között. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Mint arról korábban beszámoltunk, Jakab bejelentette, elindították a Nép Pártján Mozgalmat, és most is ennek kapcsán szólt az emberekhez. Azt mondja, nem azt nézik, hogy ki jobboldali és baloldali, mert ez nem számít.

„Mi, akik a Nép Pártján Mozgalmat megalakítottuk, nem azt nézzük, hogy ki jobboldali és ki baloldali, mert nem ez számít.” – emelte ki Jakab, aki most a mozgalmába helyezi a legtöbb energiát, hogy minél több embert meggyőzhessen.

„Közös a hazánk, közösen kell jobbá tennünk. Tudjuk, mit akarunk: jólétet, összefogást, Európát. Egy emberséges Magyarországot!” – folytatta Jakab a Facebook oldalán, majd hozzátette, ahhoz, hogy elérhessék a céljaikat, több emberre van szükségük.

„Ahhoz, hogy elérjük, minden tisztességes magyar emberre szükség lesz oldalaktól függetlenül. Csatlakozz te is, hogy megmutathassuk az uraknak: azért a víz az úr! Maradunk a nép pártján!” – emelte ki Jakab.

Kína is hadgyakorlattal válaszolt az USA lépésére

A Kínai Népi Felszabadító Hadsereg (PLA) közös haditengerészeti és légi hadgyakorlatot tartott a vitatott Scarborough-zátony környékén, miközben az Egyesült Államok és a Fülöp-szigetek ötoldalú katonai manővereket végeztek a Dél-kínai-tengeren.

Alapjaiban módosul az MSZP vezetői struktúrája

Az MSZP október 19-én tisztújító kongresszust tart, ahol új alapszabály szerint egy elnököt választanak a korábbi társelnöki rendszer helyett.