Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,08 Ft
Euró
394,12 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
62,906 $

Orbán Viktor visszatért (fotóval)

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke egy ideje inaktív volt a közösségi médiában, de mint az várható volt, augusztus 20-án visszatért, méghozzá nem is akármilyen fotóval.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök előadást tart a 31. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban az erdélyi Tusnádfürdőn 2022. július 23-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor az egyik legismertebb miniszterelnök Európában, de az öreg kontinensen kívül is sokan ismerik. Orbán általában keményen kiáll az igazáért, ami miatt már nem egy vitája volt Brüsszellel, és valószínűleg lesz is.

A Facebook oldalát például több mint 1,2 millióan követik, és bármit posztol, annak gyorsan híre megy a közösségi médiában, majd a sajtóban. Az elmúlt időszakban azonban inaktív volt az oldalán, valószínűleg amiatt is, mert a szabadságát töltötte.

Ma azonban augusztus 20-án visszatért, és egy igen látványos fotóval köszönt be. „Ha esik, ha fúj, szenvedélyünk Magyarország!” Ez a nap nem éppen úgy alakult, mint azt szerette volna a kormány, hiszen az időjárás miatt több programot is le kellett fújniuk.

Már amikor bejelentették, hogy elmarad a légi parádé, sejteni lehetett, a tűzijáték is veszélyben lehet. Végül azt sem rendezték meg, hiszen a biztonság az első, de rögtön közölték, hogy már megvan az új időpont, semmi nem vész kárba.