Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,42 Ft
Euró
394,90 Ft
Font
466,96 Ft
Bitcoin
67,687 $

Palácsik Lilla várandósan gyönyörűbb, mint valaha

Visváder Tamás egy több mint szerencsés férfinak mondhatja magát, hogy egy ilyen csodálatos nő a felesége, gyermekei édesanyja.

...svg content...Fotó: Instagram/Visváder-Palácsik Lilla
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy az egyik kedvenc párunk Lilla és Tamás, akik egyre nagyobb családot alkotnak. Noha fiatalok, abszolúte a jövőbe mutat a kapcsolatuk, amivel bizonyítják, hogy vannak még hosszú távú szerelmek.

Sajnálatos módon rendkívül bonyolulttá vált a párválasztás a Földön, mind a nők, mind a férfiak oldaláról. Leginkább a nőknek van nehéz dolguk, mert pár esztendő alatt olyan minőségbeli romlás figyelhető meg odakint, hogy az egyenesen sokkoló. Soron kívül Már most tudni, mikortól és meddig lesz nyári szünet az iskolákban jövőre

Emiatt egy összeillő pár még inkább megbecsüli egymást, és igyekeznek megtartani a köztük lévő lángot. Lilla és Tamás egy egészen csodálatos duó, és már alig várják, hogy négyen legyenek, hiszen már nincs olyan messze a nagy pillanat.

Így élvezi a napot Rácz Jenő egy pörgős nap végén

Lilla a várandóssága előtt is egy nagyon szép nő volt, de most még szebb, még különlegesebb. A róla készült fotón is királynőként köszön vissza, rendkívül jól áll rajta ez a ruha, míg a férje egy elegáns öltönyben öleli át őt.

Lapozó: 1 2

Balog Zoltán a kegyelmi ügyről: hihetetlen nyomásnak éreztem, hogy beszélni kell

Elmondása szerint a híreknek a kirobbanása után még egy nap sem telt el, amikor már mindenki azt várta tőle, hogy most azonnal mondjon el mindent.