Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,59 Ft
Euró
397,78 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
66,640 $

Vegyi anyagot szállító hajó szenvedett baleset Japán partjainál

A vegyi anyagot szállító tartályhajó egy teherhajónak ütközött neki. 

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Iráni hadsereg (illusztráció)
Ázsia

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Japán délnyugati partjainál egy japán vegyianyag-szállító tartályhajó egy teherhajónak ütközött – közölte szombaton a parti őrség.

A Ryoshinmaru nevű tartályhajó fedélzetén tartózkodó hat japán és a Belize-ben bejegyzett Xin Hai 99 nevű teherhajó 14 kínai személyzete közül senki sem sérült meg. Soron kívül Medián: érdekes különbség mutatkozott meg a Fidesz, a DK és a Tisza Párt szavazói között

A szombat kora szombaton történt balesetet vizsgálják, miután mindkét hajó a Wakayama prefektúra partjaitól mintegy 3,5 kilométerre lévő területen horgonyzott le – közölte a kusimoto parti őrség egyik tisztviselője.

A teherhajó motorteréből némi olaj szivárgott ki, és kezdetben süllyedni kezdett, de sikerült ellenőrzés alá vonni – mondta a tisztviselő.

A tartályhajó Kobe kikötőjéből indult, hogy vegyszereket vegyen fel egy másik japán kikötőből, de a baleset idején nem volt a fedélzeten vegyi anyag – írja az ABC News

Búvárokat küldtek a helyszínre, és GPS-felvételeket kerestek a baleset okának megállapítására. A kínai legénység elmondta a parti őrségnek, hogy a tartályhajó hirtelen fordult feléjük.

Kiderült, mi jelenleg Magyar Péter legnagyobb kihívása, várja az emberek döntését

Magyar Pétert egyre többen igyekeznek meggyőzni arról, hogy vállaljon munkát az Európai Parlamentben, és most pontosan erről kérdezi meg az embereket.

Medián: érdekes különbség mutatkozott meg a Fidesz, a DK és a Tisza Párt szavazói között

Az eredmények alapján Magyarék szavazóinak fele 40 év alatti, Orbánék és Gyurcsányék táborának közel kétharmada 50 évesnél idősebb.

Gyerekekkel teli busz ütközött össze egy kamionnal Romániában, sokan megsérültek

Összesen 57 ukrán állampolgár utazott a buszon, köztük 42 kiskorú személlyel, akik hétfőre virradó éjszaka ütköztek össze egy kamionnal Tariverde és Baia között.