Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,351 $

Megőrülsz Tolvai Reni rendkívül fenékerős tüzes szettjétől

Tolvai Reni maga a tűzijáték augusztus 20-án, annyira látványos a megjelenése, az utóbbi hónapok egyik legkomolyabb szettje az övé.

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Még mindig rendszeresen meg tud lepni bennünket Tolvai Reni, annyira nagy benne a potenciál, rendkívül vadítóan néz ki. A legszebb az egészben az, hogy legalább ugyanannyi nő ismeri el a formáját, mint férfi.

Valljuk be, sok esetben még nagyobb motivációt tud jelenteni, ha a nők egymást ismerik el, főleg annak tudatában, hogy egyesek állandóan méregetik a másikat. Reni a divat és a szépségkipar területén is erős lábakon áll, és ezt vehetjük szó szerint is. Soron kívül Három nő vesztette életét egy tragikus amerikai autóbalesetben

Vehetjük szó szerint is, mert rendkívül keményen edz, esélyt sem ad a súlyoknak, ügyesen bánik velük, és közben folyamatosan fejlődik. Az utóbbi évek egyik legnagyobb átalakulása az övé, ami lehengerlő, nemcsak számunkra, hanem sokan másoknak is.

Tóth Andi megmondta a frankót

Természetesen Reni mindennek megadja a módját, annak is, ha csak élelmiszert megy vásárolni, annak pedig pláne, ha fellép. Augusztus 20-án sem fog unatkozni, lesz mit látnia a közönségnek, Reni megjelenése miatt is.

Lapozó: 1 2

Megint pontokat veszített a Liverpool, a hajrában állt be Szoboszlai

Szoboszlai Dominik a hosszabbításban állt be a West Ham United elleni fordulatos mérkőzésen.

Öt egymást követő vereség után nyert a Paks az NB1-ben

Nem lehet azt mondani, hogy gálázott volna a Paks a Mezőkövesd ellen, mert távolról sem, de megvan a 3 pont, amire egy ideje nem volt példa.