Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,87 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,23 Ft
Bitcoin
63,799 $

Olvasd el: így érez most Lilu

Lilu olyan gondolatokat fogalmazott meg édesanyaként, amivel sokan együtt tudnak érezni, rengetegen átesnek ezen az időszakon.

Fotó: Instagram/Lilu
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lilu egy ideje elsősorban édesanya, azonban sok hírességtől eltérően nem ad teret a közösségi médiának, ha a gyermekeiről van szó. Ebben élesen meghúzta a határt, amit sokan támogatnak, míg mások nem látnak kivetnivalót abban, hogy például híres emberek a gyerekeikkel közösen szerepelnek.

Igencsak megoszlanak erről a vélemények, néhol erőteljesen. Sőt, egyes fórumokon éles vitákat szül a téma, de már a hozzászólások között is találni egymással szembemenő érveket, ellenérveket. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Lilunak joga van meghozni bizonyos döntéseket, így a közösségi médiás oldalán többségében ő szerepel, nem más. Már abszolúte megszokhattuk ezt, akárcsak azt, hogy időről időre igyekszik egészen mélyebb gondolatokkal is megszólítani embertársait.

Farm VIP: Demcsák Zsuzsa bement, majd így jött ki (videó)

„Amikor elkezdődik a nyári szünet, olyan, mintha sosem lenne vége. Kicsit rémisztő is, aztán egyszercsak, azt érzem, hogy még hozzátennék ugyanennyit, és kár, hogy lassan mindenki elindul majd a dolgára.” – fogalmazott a posztjában Lilu.

Lapozó: 1 2