Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,88 Ft
Euró
386,26 Ft
Font
449,03 Ft
Bitcoin
61,759 $

Újabb hajmeresztő előzéseket rögzítettek a magyar utakon (videóval)

Ez a két tragédia nem következett be. Számos másik viszont igen.

Fotó: Bp-i autósok közössége
Baleset

Bense Róbert

Szerkesztő

Azért nagyon nehéz ezekről a felvételekről bármi okosat is írni/mondani, mert óhatatlanul is ott motoszkál az ember fejében, hogy lényegében egy gyilkossági kísérletet látunk az elénk táruló képkockákon.

Ami ezen a két felvételen történik, arra egyszerűen nincs mentség. Ha valaki rosszul tudja, vagy benézi a KRESZ-t, abból szerencsés esetben lehet tanulni, van értelme tanmesét gyártani róla. Itt nincs. Soron kívül Magyar Péter: „azt követelem, hogy először köztelevíziós vita legyen”

Akik ezeket az autókat vezették, valószínűleg súlyos mentális problémákkal küzdenek, más magyarázat nem létezik, hiszen egyébként miért is mennének bele ennyire kockázatos és értelmetlen manőverekbe?

Mint ahogy a Bp-i autósok közösségének csatornáján is írják, az első eset Nagykállónál történ. „A fordos és én is satuféken voltunk, hogy beférjen” – írják. A második felvételnél pedig Bogyiszló irányából Sükösd felé haladtak egy piros Ford Transittal. „A videó magáért beszél. Még csak fékezni sem fékezett. Ő minden körülmények között véghez akarta vinni a manőverét. Nem sokon múlott és nem rajta.”

Ezek után csak egy kérdés maradt. Meddig kell még tűrniük a normálisan közlekedő sofőröknek ezeknek a potenciális gyilkosoknak a folyamatos és látszólag soha véget nem érő ámokfutását?