Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Hosszú idő után lekerül a képernyőről Bochkor Gábor

A híres rádiós és televíziós hosszú idő után lekerül a képernyőről, aminek kapcsán megszólalt a témában érintett ATV.

Fotó: Bochkor Gábor, a Rádiós Korrektúra verseny közönségdíjasa, a legnépszerűbb rádiós személyiség kategória győztese és Hódos Edina, a Korrektúra verseny projektigazgatója a Korrektúra-díjak átadási ünnepségen Budapesten, a Boscolo New York Palace hotelben 2015. december 21-én. MTI Fotó: Kovács Attila
TV

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

A Blikk a cikkében úgy fogalmazott, „ahogy az iskolákban, úgy a televíziókban is általában új élet, új időszámítás kezdődik minden évben az őszi hónapokkal. A televíziós csatornák is igyekeznek erre az időszakra időzíteni a legnagyobb dobásaikat, vagyis a már befutott műsorok új évadait.

A lap birtokába jutott információk szerint szeptembertől mégsem lesz képernyőn a Bochkor Gábor nevével fémjelzett szórakoztató műsor, ami öt év után átmenetileg lekerül a képernyőről, melyre nemigazán számíthattunk. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A hírek szerint ennek az az oka, mert az ATV szeretne jobban koncentrálni a politikai és közéleti műsorokra, miközben csökkentik a szórakoztató tartalmakat. Ezt egy informátor mondta a Blikknek, hozzátéve, a talk-show több állandó szereplőjét is érzékenyen érintette a döntés, miszerint ősszel kevesebb helyen szerepelhetnek.

Az ATV a Blikk megkeresésére megerősítette, szeptembertől valóban nem lesznek új adásai a műsornak, ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy elváltak volna az útjaik. Sőt, ősztől érkezik egy új műsor abba az idősávba, ahol eddig Bochkor show-ja ment.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.