Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,30 Ft
Euró
388,19 Ft
Font
452,77 Ft
Bitcoin
63,536 $

Kirabolt egy fiatal lányt, majd ütni kezdett egy másik nőt egy dohányboltban Göncön (videó)

Az 54 éves gönci férfit hamar elfogták, aki súlyosabb bűncselekményeket követett el, miközben a kamera mindent rögzített.

Fotó: YouTube/PoliceHungary
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Nemcsak rablás miatt felelhet a bíróság előtt a gönci férfi, hiszen többször is megütött egy dohányboltban dolgozó nőt. Előtte pedig egy fiatal lányt rabolt ki egy üzlet előtt Göncön a Kossuth Lajos utcában.

Miután sértett és a barátnői vissza akarták kérni az eltulajdonított 10 ezer forintot, a férfi ütésre emelte a kezét, közelített, és egy követ dobott feléjük. Még aznap, augusztus 16-án, körülbelül 20 perccel később 14 óra 20 perc körül tért be az egyik helyi dohányboltba. Soron kívül Szerdától ismét olcsóbb lesz az üzemanyag

Ott egy doboz cigarettát és egy öngyújtót követelt az eladótól. Az elkövető a pénztárgép monitorjára csapott, majd a pult mögé lépve a nőt több esetben megütötte, aki a dulakodásból szabadulva az utcára menekült. A rabló egy doboz cigarettával és egy öngyújtóval a kezében távozott az üzletből – írja a police.hu

A Gönci Rendőrőrsön történt bejelentést követően a rendőrök öt percen belül az elfogták az elkövetőt, majd a rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek az ügyészségen letartóztatásának indítványozására.

Bemutatták a magyar olimpiai és paralimpiai csapat öltözékét

Hétfő este a Várkert Bazárban hullt le a lepel a magyar olimpiai és paralimpiai csapat párizsi öltözékéről.