Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,87 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,23 Ft
Bitcoin
63,799 $

She-Hulk azt reméli, hogy a sorozat több lesz, mint egy női szuperhős-show

A főszerepet játszó színésznő sokkal megkapóbbnak tartja azokat a pillanatokat, amikor a szupererejével küzdő karakter a hétköznapi helyzetekkel próbál boldogulni.

Fotó: Tatiana Maslany kanadai színésznõ kezében a legjobb nõi drámai alakítás díjával az amerikai televíziós Emmy-díjak 68. átadási ünnepségén a Los Angeles-i Microsoft Színházban 2016. szeptember 18-án. Maslany az Orphan Black címû filmben nyújtott alakításáért részesült az elismerésben. (MTI/EPA/Mike Nelson)
Style

Czinder Tímea

Szerkesztő
TÉMÁK

A rajongók érdeklődése továbbra sem lankad a szuperhősök iránt, a hamarosan induló Amazon – Ügyvéd című sorozattal pedig She-Hulk is felkerül a saját sorozattal rendelkező Marvel-karakterek listájára, a főszerepet alakító Tatiana Maslany azonban azt szeretnék, hogy a nézők ne „női szuperhős-shownak” tekintsék, amikor csütörtökön felkerül a Disney+ kínálatába.

„Miért hajtogatjuk, hogy ez egy női sorozat, meg ilyesmik? Létének gondolata is fenyegető, nem is beszélve arról, amikor harci módban van” Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

– tette hozzá.

A show több olyan jelenetet is tartalmaz, amelyben a média vagy a férfi trollok online kritizálják She-Hulkot a létezése miatt.

Maslany a sorozatban Jen Walterst alakítja, aki küzd szuperképességeivel, és helyette inkább ügyvédként szeretné folytatni életét. A karakter unokatestvérétől, Bruce Banneről nyer hatalmat – vagyis az eredeti Hulktól, akit Mark Ruffalo alakít a Bosszúállókban -, és őt bízzák meg az ügyvédi iroda szupererő részlegének irányításával is, ami más Marvel karakterek számára is cameo lehetőséget biztosít.

Nem csak a szuperképességekről vagy cameókról szól azonban minden – derül ki a Channel News Asia cikkéből.

„Számomra ezek hétköznapi, emberi pillanatok, amelyeket különlegessé tesz, hogy akivel megtapasztaljuk, szupererővel rendelkezik, a legviccesebbnek és legmegnyerőbbnek találtam a műsorban, amikor Jent egy családi ebéden láttam, vagy ahogyan egy randiapplikációval próbálkozik”

– fejtette ki Maslany.