Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

Gyurcsányék szerint újabb „brutális” áramár-emelkedés jöhet

A DK most azt mondja, hamarosan újabb „brutális” áramár-emelkedés jöhet, de ez egyelőre nem történt meg.

Fotó: Gyurcsány Ferenc, a DK elnök-frakcióvezetője napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. április 20-án. Előtérben Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (j) és Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára (j2). MTI/Bruzák Noémi
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

A Demokratikus Koalíció szerint az év végére újabb „brutális” áramár-emelkedés jöhet, amelynek következtében sok millió magyar ember kerülhet kilátástalan helyzetbe. Arató Gergely, a DK frakcióvezető-helyettese szerdai online sajtótájékoztatóján azt mondta: árampiaci szakértők véleménye szerint a már most is megduplázott áramárakhoz képest decemberre további 2,5-szeresére, összességében ötszörösére emelkedhet az áram ára.

Ez a rezsiemelésnek egy újabb brutális hullámát jelenti, ami sok millió magyar ember számára fog megoldhatatlan gondot okozni, rengetegen kerülhetnek kilátástalan, reménytelen helyzetbe – hangsúlyozta. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Arató Gergely a DK nevében azt követelte, hogy a kormány ne emelje további két és félszeresére az áram árát, valamint fejezze be a titkolózást, és hozza nyilvánosságra, milyen áron szerzi be az MVM a villamos áramot, és azt is, hogy milyen módon állapítják meg a lakossági áramárat.

(MTI)

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.