Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,80 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,93 Ft
Bitcoin
63,982 $

Szerelmi bánat miatt dobálta meg a vonatot

A rendőrség alig pár órán belül elkapta az elkövetőt, akinek most felelnie kell a tettéért, ami nem volt veszélytelen.

Fotó: Facebook/MÁV
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Augusztus 9-én délelőtt érkezett a bejelentés, miszerint egy férfi megdobta az egyik menetrend szerint közlekedő vonat ablakát. A kiérkező rendőröknek a vonatvezető elmondta, hogy a Budapest, Kőbánya Felső vasútállomásnál a Sülysáp felé haladó vonatot vezette, mikor az állomásra érkezve lassított – írja a police.hu.

A vezetőfülke jobb oldali ablakát dobta meg egy férfi egy kővel, ami attól pókhálószerűen betört. Az ismeretlen ezután újra felvette a követ, és még három alkalommal megcélozta az ablakot, majd elfutott. Soron kívül Orbán Viktor: „Váratlanul betoppanok” (videó)

A kőbányai rendőrök az azonosítást követően három órán belül elfogták a férfit. A 26 éves M. Mátyást a közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének gyanújával kihallgattak. Elmondta, hogy előző nap összeveszett barátnőjével, és idegességében dobálta meg a vonatot. Az eset során nem sérült meg senki.

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.

Újra a teljes vonalon közlekedik az M2-es metró egy utas rosszulléte után

Egy utas rosszulléte miatt egy ideig pótlóbusz közlekedett az M2-es metró érintett szakaszán Budapesten.