Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,52 Ft
Euró
392,12 Ft
Font
458,29 Ft
Bitcoin
62,491 $

Modern bombázókkal erősít Oroszország

Szu-34-eseket rendelt az állam az Egyesült Repülőgépgyártó Vállalattól.

Európa

Bense Róbert

Szerkesztő

A napokban megrendezett Nemzetközi Haditechnikai Fórumon írta alá azt a szerződést az orosz állam és az Egyesült Repülőgépgyártó Vállalat, mely Szu-34-es bombázók legyártásáról szól. A kontraktust Alekszej Krivorucsko védelmi miniszterhelyettes és Alekszandr Bobrisev, a vállalat alelnöke szignózták.

A Szu-34-es többcélú szuperszonikus vadászbombázót arra tervezték, hogy bármely napszakban és bármilyen időjárási körülmények között képes legyen hatékony csapást mérni az ellenséges földi és légi célpontokra. Soron kívül A hét első felében napsütés, a második felében esős és szeles lesz az idő

A Szu-34-es nagy hatótávolságú levegő-föld és levegő-levegő rakétafegyverzetet hordoz. A bombázó hatótávolsága 4000 km, maximális sebessége 1900 km/óra, és akár 8 tonna hasznos teher szállítására is képes – írja az orosz TASZSZ hírügynökség.

Az elnöki székébe is kerülhet Bidennek a TikTok betiltása

Nem várt hatása lehet az elnök által is támogatott törvénynek.

Ezentúl az önkéntesek is csak erkölcsi bizonyítvánnyal dolgozhatnak a gyerektáborokban

Csak erkölcsi bizonyítvánnyal lehet ezentúl gyermektáborokban dolgozni a Fidesz törvényjavaslata szerint. Ez pedig a középiskolás önkéntesekre, civilekre nézve is kötelező lesz.