Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,52 Ft
Euró
396,93 Ft
Font
475,61 Ft
Bitcoin
65,684 $

Jövő héten tartják az Állatkertek Éjszakáját

A hagyománnyá vált program évről-évre rengeteg látogatót vonz.

...svg content...Kecskemét, 2019. augusztus 31. Lámaetetés az állatkertek éjszakáján a Kecskeméti Vadaskertben 2019. augusztus 30-án. MTI/Bús Csaba
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Tizenegyedik alkalommal rendezik meg az Állatkertek Éjszakáját, országszerte tíz különböző állatkertben, vadasparkban, állatos bemutatóhelyen augusztus 26-án pénteken, kivéve a Pécsi Állatkertet, ahol augusztus 27-én, szombaton tartják meg a rendezvényt – közölték a szervezők az MTI-vel kedden.

A kezdeményezés országos programként 2012-ben indult, jóllehet néhány állatkertben alkalmilag már korábban is tartottak különféle esti programokat. Soron kívül Magyar Péter kiadta a listát, kik nem lehetnek párttagok a Tisza Pártnál

Az elmúlt években az Állatkertek Éjszakája hagyománnyá vált, a sokféle különleges programra évről évre ellátogatnak az állatkert- és állatbarátok, akik kíváncsiak az állatok életének és az állatkertek világának rejtett titkaira.

Az idén a Magyar Állatkertek és Akváriumok Szövetségének tagjai közül tíz intézményben lesznek programok: a Budakeszi Vadasparkban, a Fővárosi Állat- és Növénykertben, a Kecskeméti Vadaskertben, a Miskolci Állatkert és Kultúrparkban, a Nagyerdei Kultúrparkban (Debrecen), a Pécsi Állatkertben, a Szegedi Vadasparkban, a Veresegyházi Medveotthonban, a Veszprémi Állatkertben és a Xantus János Állatkertben (Győr).

A pontos nyitvatartási időt és a részletes programkínálatot az egyes állatkertek saját honlapjukon és közösségi média felületeiken teszik közzé.

MTI

Zelenszkij közölte Trumppal, Putyin nem nyerhet

Donald Trump és Volodimir Zelenszkij személyesen találkoztak New Yorkban, melynek ideje alatt az USA volt elnöke meghallgatta az ukrán vezetőt a háborúról.

Váratlan döntetlen született az Újpest-Eto meccsen

Az Újpest nem tudta otthon tartani a 3 pontot a Győri ETO ellen az NB1 8. fordulójában, ami egyértelműen csalódás az újpestiek számára.