Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,49 Ft
Euró
391,28 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,472 $

Kim Kardashian szexi bikinis fotója a medencében, miközben finom hűsítőt kortyolgat

Így is el lehet adni egy terméket, ráadásul nem kis számban, különösen Kim Kardashian nevével, aki garancia a sikerre.

Fotó: Instagram/Kim Kardashian
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sokan felkapják a fejüket, ha meghallják a Kim Kardashian nevet. A világhírű Kardashian-család nagyon nagy sikert aratott a hosszú évek alatt, márkanévvé nőtték ki magukat, és dollár százmilliókat kerestek.

Sokan irigyek rájuk, ami szükségtelen, hiszen ügyesen csinálják a dolgokat, és a közösségi média berobbanásával csak még nagyobb sztárokká váltak. Gyorsan reagáltak a változó piacra, jól mutatja ezt az is, hogy Kim-nek lassan már 330 millió követője van, amivel rettentő nehéz versenyezni. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

Ezzel a platformmal olyan erőt képvisel, mint csak kevesen, és bármit is posztol magáról, azt milliók fogják látni. Ezek után el tudjuk képzelni, hogy milyen mértékben fogynak bizonyos termékek, amilkor Kim posztolni kezd.

Lionel Messi szerelmének szépségén ámul a világ

A neve továbbra is komoly garancia erre, és nem véletlenül vannak saját vállalkozásai, amik szintén jól működnek. Rengeteg pénz folyik be hozzá, imádják az emberek, és vásárolják a termékeit, méghozzá nem is számban.

Lapozó: 1 2

Videón a Barcelona kapusának hatalmas potyagólja

Az Arsenal után a Barcelona kapusa is óriási potyagóllal hívta fel magára a figyelmet, de a Valencia ennél is rosszabbul járt.

Újszülött kislányt hagytak a Heim Pál kórháznál

A Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet babamentő inkubátorában találtak rá az újszülött kislányra.