Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,52 Ft
Euró
388,69 Ft
Font
453,43 Ft
Bitcoin
61,542 $

Újabb ingyenes játékkal tarol az Xbox Game Pass

A mostani game igazán nagy népszerűségnek örvend, amelyet a Microsoft statisztikai mutatói is alátámasztanak.

Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A mostani game igazán nagy népszerűségnek örvend, amelyet a Microsoft statisztikai mutatói is alátámasztanak.

Kétségkívül a gaming Netflix-szének számító Game Pass az egyik legjobb szolgáltatás, amit kínálhat számunkra a Microsoft, mindössze havi 4 ezer forintért cserébe ugyanis több száz játékot próbálhatunk ki, melyekért egyébként egyenként óriási összegeket kérnének el a kiadók. Soron kívül Lehúzta a vécén újszülött gyermekét egy 15 éves lány, vádat emeltek ellene

A Radical Fish Games fejlesztői stúdió akció-RPG-je, a CrossCode júliustól kezdve elérhető Game Pass-en, Felix Klein, a cég vezetője pedig elmondta, hogy az előfizetői rendszernek köszönhetően a PC-s, PS4-es és Switch-es változatokhoz képest Xbox One-on hihetetlen módon megugrott a játékosok száma.

Miközben az Xbox Games Showcase-t sokan felemásra értékelték, egyetlen dolog elvitte a show-t, ez pedig maga a Game Pass volt. Igaz, hogy bemutatták a régóta várt Halo Infinite gameplay-ét, valamint bejelentették a következő Fable-t, viszont tudhatjuk azt is, hogy mindkét game bekerül majd a szolgáltatás könyvtárába is.

A CrossCode igazán jó választás lehet azoknak, akik imádják a pixeles, klasszikus alapokra épülő RPG-ket, így mi is csak ajánlani tudjuk, főleg úgy, hogy első hónapban csupán 300 forintot kell fizetni a Game Pass-ért.

A meglehetősen jó számok miatt a Microsoft tovább csiszolhatja rendszerét, ezért nem elképzelhetetlen, hogy a jövőben nem a Series X eladásain, hanem éppen a Project xCloudhoz és a Game Pass-hez hasonló felhőalapú és havidíjas opciókon profitálhat a redmondi nagyvállalat.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/megerositettek-az-xbox-series-x-piacra-dobasanak-idopontjat/

Kína útjára indította a Csang'e-6 szondát a Hold sötét oldalának tanulmányozására

A cél, hogy felfedezzék a Hold sötét oldalát.