18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,068 $

Brutálisan végzett saját anyjával is a sofőr, aki autójával belehajtott a tömegbe

A férfi arra hivatkozott, elege lett a folytonos vitából, most azonban két rendbeli emberölésért kell a bíróság előtt felelnie.

...svg content...Fotó: Julian Hochgesang / Unsplash
Észak-Amerika

Czinder Tímea

Szerkesztő

Vallomása szerint belefáradt az anyjával való folytonos harcba az a 24 éves pennsylvaniai férfi, aki egy veszekedést követően beugrott az autójába, és a szomszédos Berwickbe hajtva autóját az összegyűlt tömegbe vezette.

A rendőrség beszámolója szerint az Intoxicology Department nevű bárban éppen adománygyűjtés zajlott egy tűzvész során elhunyt tíz áldozat családjának megsegítésére, amikor Adrian Oswaldo Sura Reyes elhajtott a helyszín előtt, majd visszafordult, és az emberek közé vezette járművét. A baleset során az 50 éves Rebecca L. Reese életét vesztette, 17-en pedig megsebesültek. Soron kívül Videóra vettek egy kényszerleszállás közben kigyulladt Airbus utasszállító gépet

Miután Reyes elhagyta a helyszínt, hazament, megérkezve pedig azt látta, hogy édesanyja kint áll az utcán. A rendőrök szerint a férfi ekkor a gázra taposott, elütötte a nőt, majd az autóból egy kalapácsot vett elő, és 4-5 alkalommal fejbe vágta vele édesanyját.

Amikor a rendőrök a helyszínre értek, a nőt holtan találták, és letartóztatták Reyest. Amikor a pennsylvaniai állami rendőrség a bíróság elő vezette őt vasárnap hajnalban, a vádlott azt mondta, sajnálja a történteket – számolt be a New York Post.

A nyomozók szerint Reyesnek két rendbeli emberölés bűntette miatt kell felelnie a törvény előtt. A férfit jelenleg a Columbai megyei büntetés-végrehajtási intézményben tartják fogva, és megtagadták tőle az óvadékot.

A 17 sebesült közül 15 állapotáról van információ: 5 áldozat állapota kritikus, 2 személy stabil állapotban van, de ellátásra szorul, 10 embert pedig hazaengedtek a kórházból.

Magyar Péter elárulta, miért nem mutatták meg a teljes tömeget szombatról

Magyar Péter elmondása szerint nem kaptak engedélyt, így a drónt nem használhatták, viszont a 100 ezres tömegről nem volt szó.

Pályára lép az Újpest, élőben adja a televízió

Vasárnap délután többek között az Újpest mérkőzését is élőben figyelhetjük az NB1-ből, ami egy igen fontos meccs lesz a két csapat számára.