Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,169 $

Ilyen hajlékony Berki Mazsi

Berki Mazsi fontos tartja a fejlődést, nemcsak lelki és mentális úton, hiszen fizikálisan is be kell járnunk a saját utunkat.

Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem szabad félváról venni a fejlődést, törekedni kell arra, hogy tudatosan tegyük ezt meg, és kihasználjuk a bennünk rejlő erőt, energiákat, illetve lehetőségeket. Mazsi, aki még a gyász időszakban tart, igyekszik a lehető legtöbbet tenni, többek között önmagáért is.

Hangsúlyozta, mindannyiunknak meg kell találnia a belső egyensúlyát, ami valójában a boldogság. Ezzel nehéz lenne vitatkozni, akárcsak azzal, hogy milyen jó formában van, noha ez egy rendkívül nehéz és ismeretlen időszak számára. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

„Mindannyiunknak meg kell találnia a belső egyensúlyát. Valójában ez a boldogság. És talán ez az egy, amit nem ajándékba kapunk, hanem egy nagyon komoly munka gyümölcse.” – írta a posztjában Mazsi, aki nemcsak lélekben, hanem testben is folyamatos fejlődést mutat.

Baukó Éva a legújabb bikinis fotójával őrületbe kergeti a férfiakat

„Három pillére van: Stabilitás, hajlékonyság, kitartás” – tette hozzá a bejegyzésében, majd nem sokkal később már érkezni is kezdtek az első hozzászólások, vélemények. Egy rendkívül hálás komment is érkezett, ami csak megerősítheti Mazsit abban, hogy fontos jelen lennie a közösségi médiában.

Lapozó: 1 2