Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,61 Ft
Euró
388,54 Ft
Font
451,69 Ft
Bitcoin
62,641 $

Verőfényes napsütéssel érkezik a hétfő, néhol azonban előfordulhatnak záporok

Alapvetően napos időnk lesz hétfőn, azonban az ország egyes területein záporok is kialakulhatnak, melyeket heves széllökések kísérhetnek.

Fotó: Unsplash/Presley Roozenburg
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint vasárnap a gomoly- és fátyolfelhők mellett általában sok napsütés várható, de helyenként jobban összeállhatnak a gomolyfelhők és zápor, egy-egy zivatar is előfordulhat.

Éjjel a legtöbb helyen kiderül az ég, de nyugaton kisebb körzetekben gomolyfelhős, keleten fátyolfelhős maradhat az idő. Csapadék nem valószínű. Hétfőn is napos idő lesz a jellemző. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Főleg az ország északkeleti, keleti harmadán, illetve a nyugati megyékben lehet erőteljesebb a gomolyfelhő-képződés, helyenként zápor, zivatar is előfordulhat.

Hétfőn időnként megélénkül a déli, délnyugati szél. Zivatar környezetében átmenetileg erős széllökések is várhatók. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 14 és 20 fok között alakul, de a hidegre érzékeny vidékeken ennél hűvösebb lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 29 és 34 fok között valószínű.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.