Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,39 Ft
Euró
389,41 Ft
Font
455,33 Ft
Bitcoin
57,435 $

Igor Konasenkov: az orosz légvédelem ukrán drónokat és HIMARS rakétákat semlegesített

A tisztviselő az elmúlt 24 óra eseményeiről, valamint a különleges katonai művelet kezdetétől számított ukrán veszteségekről is beszámolt.

Fotó: Unsplash/Alexey Fedenkov
Európa

Koós Alexandra

Szerkesztő

Igor Konasenkov, a védelmi minisztérium szóvivője közölte, miszerint az orosz légvédelem 4 ukrán drónt pusztított el a nyikolajevi régióban lévő Csentralnoje, a harkovi területen található Szuligovka, Sesztakovo és Dmitrovka települések közelében.

Majd hozzátette, mindemellett 4 HIMARS rakétát fogtak el a herszoni Novaja Kakhovka térségében, az elmúlt 24 órára vonatkozó, ukrán veszteségekről szóló közleményt pedig jelentős katonai sikerként könyvelte el. Soron kívül Újabb megrázó részletek láttak napvilágot a komlói motorbalesetről

Elmondása szerint az orosz fegyveres erők összesen 267 ukrán harci repülőgépet, 148 helikoptert, 1736 drónt, 365 föld-levegő rakétarendszert, 4297 harckocsit és más harci páncélozott járművet semlegesítettek eddig – írta a TASS.

A TASS beszámolójából kiderül, miszerint a tisztviselő azzal folytatta, hogy 798 többszörös rakétavetőt, 3295 tábori ágyút és aknavetőt, valamint 4858 speciális katonai gépjárművet pusztítottak el az ukrajnai különleges katonai művelet kezdete óta.

Ezt a 7 szokást követik azok, akik szinte soha nem lesznek betegek

Érdemes megfogadni a tanácsokat, hiszen így hosszú éveken át élvezhetjük az aktív és egészséges életet.

Ezzel a góllal kapott ki a PSG a Dortmund ellen a Bajnokok Ligájában (videó)

A PSG több nagy helyzetet is kihagyott, azonban összességében megérdemelt volt a Dortmund győzelme a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.