Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,86 Ft
Euró
393,87 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
63,034 $

Opitz Barbi látványos dekoltázsa párásítja a levegőt

Opitz Barbi nemcsak egy nagyon tehetséges énekesnő, sokkal több annál, jól bizonyítja mindezt az is, hogy milyen népszerű a közösségi oldalain. Barbi egy jelenség, egy látványos karakter, és egy olyan médiaszemélyiség, akit mindenki ismer. Számára is intenzív a nyár, hiszen ebben az időszakban mindig több a fellépés, és valahogy egészen más ennek a hangulata, mint […]

...svg content...Fotó: Instagram/Opitz Barbara Krisztina
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Opitz Barbi nemcsak egy nagyon tehetséges énekesnő, sokkal több annál, jól bizonyítja mindezt az is, hogy milyen népszerű a közösségi oldalain. Barbi egy jelenség, egy látványos karakter, és egy olyan médiaszemélyiség, akit mindenki ismer.

Számára is intenzív a nyár, hiszen ebben az időszakban mindig több a fellépés, és valahogy egészen más ennek a hangulata, mint télen. Odabent is vannak izgalmas koncertek, de a nyári meleget semmi sem tudja felülmúlni. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Valószínűleg ezzel minden előadó egyet tud érteni, főleg a fiatalok, akik úgy ugrálnak a színpadon, mintha sosem fáradnának el. A fiatalos energia is fontos, idővel pedig ők lesznek az a generáció, akik átveszik a terepet.

Gáspár Evlein rendkívül elegáns megjelenése a Hal a tortánban

Opitz Barbi még mindig nagyon fiatal ehhez, és ki tudja, talán a stílusa is változni fog idővel. Láthattunk már erre példát az idő múlásával, és mivel remek hangi adottságai vannak, összességében bármit elő tudna adni.

Lapozó: 1 2

Kínában hamarosan már robotszakácsok főzhetnek az éttermekben

Megkapták az első élelmiszeripari működési engedélyt a hatóságoktól.

Van egy figyelemre méltó hiba az OpenAI új modelljénél

Az OpenAI hamarosan bemutatja az o1 elnevezésű, új MI-modelljét, azonban már a megjelenés előtt elkezdte vizsgálni azt az Apollo független mesterségesintelligencia-biztonsági kutatócég.