Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,86 Ft
Euró
393,87 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
63,034 $

Curtis megható videója a kisfiával

Remekül kezdődött a nap, Curtis és kisfia mesenézéssel indítottak, meghitten és boldogan, ahogy az általában lenni szokott.

...svg content...Fotó: Instagram/Curtis
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Hihetetlenül telik az idő, és legalább annyira gyorsan növekszik Curtis kisfia, akire nagyon büszke. Még az is benne van a pakliban, hogy futballista lesz, amivel követné az édesapját, de ez még igen korai.

Ebben a korban nem könnyű meghatározni, hogy mivel fog foglalkozni egy gyermek, de előbb-utóbb egyre látványosabban kezdhet kialakulni, hogy mi lehet az ideális irány. Ez a folyamat Curtis kisfiánál is be fog indulni, ami megint egy izgalmas időszak lesz. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Addig még számtalan közös játékon lesznek túl, Curtis sok időt tölt el a kisfiával, jó apa, remek a kapcsolata a volt párjával. Ennek együttes hatása pedig azt eredményezi, hogy semmiben nem szenvedhet hiányt a gyermekük.

Nagy titok övezi Hosszú Katinka esküvőjét, de egy-két részletet már tudni

Számos ellenpéldát látni, de szerencsére Curtiséknél nem ez a helyzet, minden az ideális irányban halad előre. A nyári időszakban ez még izgalmasabb, hiszen számtalan szabadtéri program létezik, és a jó idő mindig megdobja az ember kedvét.

Lapozó: 1 2

Kínában hamarosan már robotszakácsok főzhetnek az éttermekben

Megkapták az első élelmiszeripari működési engedélyt a hatóságoktól.